Кой е най-младият родственик на Васил Левски

0
3-годишният Даниел е свързан със сестрата на Апостола
3-годишният Даниел е свързан със сестрата на Апостола Видео: NOVA

3-годишният Даниел е свързан със сестрата на Апостола

Даниел Тамахкяров от Стара Загора е 29-ия наследник на Левски. Скоро той ще навърши четири години. Връзката с Дякона идва от бащата Тихомир. Той е родственик със сестрата на Левски Яна Кунчева.

"Тя е голямата сестра на Апостола, която е единствената продължаваща рода му. Нейната дъщеря Гина Начева е майка на моя пра-прадядо Ботьо Загорски", разказа пред камерата на NOVA Тихомир Тамахкяров.

Мария Тамахкярова се надява малкият Даниел да е достоен наследник на Васил Левски.

Преди раждането на Дани, семейството не е афиширало връзката с Апостола. "За нас е чест, гордост и голяма отговорност да сме част от този род. Това е нещо неописуемо", споделя Тихомир.

През следващата година семейството планира да се включи в родова среща на наследниците на Васил Левски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари