Кой е мъжът, представял се за мним депутат?

0
Мнимият политик се представял и за възпитаник на “Харвард”
Мнимият политик се представял и за възпитаник на “Харвард”

Мнимият политик се представял и за възпитаник на “Харвард”

Арестуваха мъж от Пловдив, представял се за политик от "Продължаваме промяната” и мамел хора с обещания за уреждане на различни проблеми. За да затвърди лъжите си, мъжът публикувал в профила си във Facebook фалшифицирани снимки. Някои от пострадалите са му дали различни суми за ”услугите”. Мнимият политик се представял и за възпитаник на “Харвард”. От “Продължаваме промяната” категорично се разграничиха от мнимия политик и заявиха, че нямат нищо общо с него.

„На 12 юли Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 33-годишния пловдивчанин за това, че е измамил четирима души по различни схеми. Общо е причинил 13 хиляди лева щети. По случая са разпитани 25 души – част от които пред съдия. Събрани са множество оперативни данни под формата на писмени материали. И установихме, че това е само върхът на айсберга”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA заместник-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

По думите му през последните две години мнимият политик се представял, основно сред ромската общност в Пловдив и околността, за човек, който може да реши всичките им проблеми.

„Той се представял в част от схемите като адвокат и по думите му дори е печелил дела. Отворил си е офис в центъра на Пловдив, където е посрещал хора и е изслушвал техните проблеми. Основаната му схема е узаконяване на незаконни постройки. В Розино, Карловско, се появил на евангелистка сбирка и убедил 50 души от селото да му дадат между 300 и 1000 лева, за да им узакони имотите”, подчерта Илиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    До 2
    Тези личности,които визираш не са завърхили Харвард,а школата в Симеоново!
  • 5
    2
    Швейк
    ама, моля да погледнете още веднъж и ще се уверите,, че наистина е завършил харварда, че е политик и то несменяем, предвид тъмият тен, устните натъпкани със силикон и т.н.
  • 12
    1
    ...
    ама и народа колко е папагалски, не е истина. давали пари на уж на политик, да им оправя проблемите. чиста проба корупционно мислене. после що били корумпирани. той народа прост до безбожие с парите напред тръгва да се "урежда". ясен пример какво е мисленето на хората и като чуят политик от мнозинството, дават пари веднага. няма оправия такъв овчи народ ако ще от космоса да дойдат да ги управляват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари