Кой е лекарят, ужилил НОИ с фалшиви болнични

0
Д-р Георги Кръстев е един от най-известните лекари в Пловдив и е сред водещите ортопеди в областта
Д-р Георги Кръстев е един от най-известните лекари в Пловдив и е сред водещите ортопеди в областта Снимка: БНР

Д-р Георги Кръстев, обвинен за издаване на фалшиви болнични, е един от най-известните лекари в Пловдив и е сред водещите ортопеди в областта.

Започва работа в Работническата болница в Мадан, а след това във Висшия медицински институт в Пловдив. Две години е директор на Пловдивската окръжна болница, а в продължение на 12 години ръководи ДКЦ 1 в Пловдив. Продължава работата си като ортопед в общинското здравно заведение, след като през 2012 година бе освободен от ръководния пост. Привлечен е като специалист в УМБАЛ "Каспела". През 2013 г. е водач на листата за народни представители в Пловдив-град от СДС . "Избрах ясното дясно, защото то е свобода. Има два вида мислене - дясно и грешно. Политиките са за живи и здрави хора", заяви тогава е д-р Кръстев. Не успя да влезе в Народното събрание и продължи работата си като лекар, разказва Марица.

Оперира в болници в цялата страна. Два мандата бе председател на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз. На последното отчетно-изборно събрание през март 2018 г. на местната съсловна организация бе избран за неин секретар. Силно харизматична личност, той е сред най-активно ангажираните лекари в Пловдив и областта, работещ добре с медиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари