Кой е лекарят удостоверил смъртта на Ангел Христов?

0
Интересно защо никой не припомни, че братя Галеви излязоха на светло със сдружение "За Дупница", с което се засилиха към общинската власт, коментира журналистката Миролюба Бенатова
Интересно защо никой не припомни, че братя Галеви излязоха на светло със сдружение "За Дупница", с което се засилиха към общинската власт, коментира журналистката Миролюба Бенатова Снимка: Александър Михайлов

Интересно защо никой не припомни, че братя Галеви излязоха на светло със сдружение "За Дупница", с което се засилиха към общинската власт, коментира журналистката Миролюба Бенатова

Кой е лекарят удостоверил смъртта на Ангел Христов? Без такова удостоверение Общината не може да издаде смъртен акт.

Интересно защо никой не припомни, че братя Галеви излязоха на светло със сдружение "За Дупница", с което се засилиха към общинската власт /бтв грешно съобщиха, че са се кандидатирали за депутати/. С това сдружение те поведоха война с тогавашния кмет на Дупница, а някои "велики" журналисти тогава правиха безкритични интервюта с тях, без дори да намекнат за престъпленията, за които са били разследвани.

Галеви са известни като лидери на "бандата на офицерите" от 90-те, като всичките им дела за тормоз и рекет от този период завършват с оправдателни присъди.

"Вярваме в българската съдебна система, защо да не вярваме", гордо ми обяви Пламен Галев през 2007а. Вярно, че няколко години по-късно Ангел Христов и Пламен Галев получиха 5-годишна присъда, но успяха да се изнесат преди да бъдат арестувани.

В един от репортажите, които правих от интервюто в имението в Ресилово, стана дума и за скоро изчезнал играч от ъндърграунда, който се беше изпарил след среща с тях. Те ми отговориха, че да, видели се, но го изпроводили да си ходи. Звучаха самодоволно.

Помня, че ги питах дали се притесняват, че и тях някой ще да ги викне на среща, от която няма да се върнат.

Пламен Галев се засмя и отговори:

- Ние сме мнителни, няма да ни се случи.

Явно и на тях, или поне на единия, в крайна сметка мнителността му е изневерила.

Миролюба Бенатова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    гост
    По интересно е кой се обадил на лекаря предполагам не умрелият
  • -2
    1
    Отврат е Бенатова
    Тая циганска мисирка докога ще ни я навирате като муха на лайно!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари