Кой депутат е говорил най-много от парламентарната трибуна и кой не е казал и дума?

0
Първите три места в класацията по говорене са на „Възраждане“
Първите три места в класацията по говорене са на „Възраждане“ Видео: bTV

Първите три места в класацията по говорене са на „Възраждане“

Кой колко е говорил в Народното събрание? Кои са били най-активните депутати и кои не са казали нито дума показва проверка, направена от bTV.

Първите три места в класацията по говорене са на „Възраждане“. Те са говорили съответно 17,12 и 11 часа. Равносметката им:

Оценките трябва да ги дават избирателите, не ние, ние правим това заради което сме пратени тук – да създаваме закони, да ги защитаваме, да оборваме лъжите на опонентите ни и да защитаваме българските национални интереси“, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Също първи, но по брой изказвания - 347 е Тошко Йорданов от ИТН.

Аз от вас научавам, че имам толкова изказвания, но те са къси изказвания. Иначе има много поводи за говорене, защото управляващата сглобка твори глупост след глупост“, обясни депутатът на ИТН.

Част от народните представители от управляващите партии са записали сериозно участие. Всеки по своите ресори.

Рекордьори има и от БСП - с по 6 до 8 часа от трибуната.

Да, 6 часа не е малко, учудвате ме, че съм говорил толкова много. Но е малко от гледна точка на това какви безумия се случиха в този парламент. Дадоха се оръжия за украйна, започна реално разоръжаване на българската армия, дадоха се милиарди пари, а няма нищо насреща“, заяви Борислав Гуцанов от БСП.

На обратния полюс - има депутати със скромен принос.

Може и повече, но не е въпрос човек да си чува гласа от микрофона, освен ако не е много суетен“, смята Ивайло Митковски, ПП-ДБ.

По-скоро малко, не е имало теми за мен, аз не съм пенкелер“, каза Петър Николов ГЕРБ-СДС.

Депутатите без нито едно изказване от трибуна в този парламент са 22. Сред тях - Делян Пеевски. А Бойко Борисов е говорил в зала 3 минути и 28 секунди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари