Кои бензиностанции в Русе със сигурност ще начисляват отстъпка в горивото от днес?

4
За да получи отстъпката, потребителят трябва да представи талон на автомобилното средство, което трябва да бъде от категория L или M1
За да получи отстъпката, потребителят трябва да представи талон на автомобилното средство, което трябва да бъде от категория L или M1 Снимка: Dunavmost

От 0:00 часа тази нощ влязоха в сила обнародваните във вторник текстове в Държавен вестник, отнасящи се до мярката от 25 стотинки отстъпка на литър гориво в бензиностанциите.

В Русе шофьорите ще могат да получат новата отстъпка със сигурност в бензиностанциите на Лукойл и Шел, съобщава вестник Бряг. Дали по-малките обекти ще се решат на тази стъпка още в началото или ще изчакат, тепърва ще се разбере.

"Вече сме инструктирани да правим отстъпката на клиентите физически лица срещу предоставяне на малкия талон, каза служителка в на бензиностанция на Лукойл в Русе.

"Лукойл запазва и досегашната остъпка от 5 ст на литър гориво, така ползата за клиентите на веригата ще е 30 ст.", пресметна шофьор, който зареди колата си само за 20 лв., колкото да му угасне червена лампа на таблото. "Ще напълня резервоара утре сутрин, за да се възползвам от отстъпката", каза той.

При обслужване на бензиностанция, за да получи отстъпката, потребителят трябва да представи талон на автомобилното средство, което трябва да бъде от категория L или M1, напомнят от НАП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    До 5:
    Глупакът си ти! Това, че не знаеш за съществуването на категориите превозни средства не те прави тъп. Глупак ставаш, когато се похвалиш колко си неграмотен! Ето – чети, мълчи и се учи: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX:32011R0678
  • -5
    5
    Аз
    Такива категории не съществуват, какви са тези глупости?
  • -1
    4
    Архитекта
    Благодаря за инфото. Всъщност от там зареждам нафта . Много е добра.
  • 0
    3
    Бенита
    30 стотинки ...
  • -1
    2
    Бенита
    Бенита, на кръговото срещу мототехника, а95 е 3,34, свалят 25 Ст + 5 Ст от тяхната отстъпка, т е 39 Ст отстъпка има!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари