Кого брани Борисов?

0
Нашият объркан премиер е готов да се скара с Белград, заради престъпния режим в Косово
Нашият объркан премиер е готов да се скара с Белград, заради престъпния режим в Косово

Нашият объркан премиер е готов да се скара с Белград, заради престъпния режим в Косово.

Вижте кого брани Борисов – Косово, а е за санкциите на Русия заради Крим. Защото Борисов е с вързани ръце от САЩ, в Прищина има паметник на оня президент – с отворения цип Клинтън. Борисов го харесва – обяснимо.

Но вижте с кого Борисов се прегръща и защитава: „Президентът Хашим Тачи е оглавявал мафиотска организация в края на 90-те години. Замесен бил в търговия с органи, поръчкови убийства и други тежки престъпления, се казва в публикувания вчера доклад на Съвета на Европа. Западните страни знаели за престъпленията, но ги игнорирали, поради което били съучастници.

Мафиотската организация на Тачи, според информация на британския вестник „Гардиън“, отвличала по време на войната в Косово сръбски пленници през албанската граница и ги убивала там. От труповете им били изваждани органи за трансплантиране, които били продавани на черния пазар.

Състоящата се очевидно от членове на Армията за освобождение на Косово /АОК/ организирана престъпна група освен това се е занимавала активно с контрабанда на оръжие и дрога из Източна Европа. „Тачи е контролирал търговията с хероин през последното десетилетие“, пише „Гардиън“, като се позовава на доклада на Съвета на Европа. Краставите магарета, както казва народът, през девет баира се събират!

Стефан Северин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари