Кога ще се реши проблемът с паркирането пред бившата трета поликлиника в Русе?

1
Проект предвижда преасфалтиране, облагородяване на площите и обособяване на места за паркиране
Проект предвижда преасфалтиране, облагородяване на площите и обособяване на места за паркиране Видео: Кис 13

Още през това лято може да бъде решен проблемът с паркирането в района на бившата трета поликлиника в Русе

Проект предвижда преасфалтиране, облагородяване на площите и обособяване на места за паркиране. Ще бъдат поставени и бариери за вход и изход. Освен това, от болницата ще изградят собствен паркинг за пациенти на лечебното заведение, предава КИС 13

Хората недоволстват, че пациенти влизат в болницата за лечение и си оставят автомобилите на паркинга пред блокове "Енергетик" 1 и 2, където и без друго местата не достигат.

Живущите в блок "Енергетик" 2 обясниха, че проблемът с паркирането станал още по-сериозен, заради ремонтите в района на болницата. От ръководството на УМБАЛ "Медика" заявиха, че не зависи от тях кога ще приключат с ремонтите. Освен това предвиждат да изградят собствен паркинг.

От Общината вече са запознати с проблема на живущите в двата блока. Предприети са и всички необходими стъпки за решаването му.

Очаква се ремонтните дейности да започнат още в началото на пролетта и да приключат до лятото.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Па па
    Толкова пари изтичат от здравната каса към Медика, до сега можеха да направят 10 паркинга за пациентите си!!! Но там далавера няма!!! Тая Алисе по-добре да не беше говорила, изобщо нещо конкретно каза ли! Пред блоковете освен техните пациенти паркира и скъпите коли на високо платените им лекари!
  • 7
    1
    русенка
    Чак сега ли общината разбра за проблемите с паркирането на живущите! А лакомията на ръководството на болницата е безкрайна и неудържима! Най- голямата заплата на медик в България за 2020 година е на нейния ръководител - над 1 милион лева!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари