Кога ще е сватбата на Кобрата и Андреа?

0
Четох, че съм поставяла ултиматуми на Кубрат церемонията да се състои през 2018 година...
Четох, че съм поставяла ултиматуми на Кубрат церемонията да се състои през 2018 година... Видео: Нова телевизия

Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев – Андреа, призна в „Събуди се“ по Нова телевизия, че би искала да се омъжи. 

Певицата обаче отрече категорично информациите, че поставяла ултиматуми на Кобрата церемонията да се състои през 2018 г. и добави, че първо място важно е да минат значимите двубои на Пулев на ринга.

"Когато двама души са заедно и решат да създават семейство и да имат дете, е редно да се оженят. Така са ме възпитали моите родители. Нормално е човек да се ожени, да има дете и да създаде семейство. При нас малко по-бавно се случва това, защото и двамата сме много ангажирани с нашите кариери. Ще се случи“, отсече Андреа

Тя разказа и как двамата с Кубрат Пулев обичат да прекарват свободното си време и да си почиват.

"Аз наистина обичам да се изолирам от всичко. Рисувам, когато имам повече свободно време и когато не съм нервна. Последният път рисувах Кубрат", сподели тя. 

"Важното е да съм с любимия човек до себе си, защото рядко имаме възможност да сме заедно, може би половината от годината не прекарваме заедно заради неговите мачове. Където и да отидем, се радвам да сме заедно", подчерта Андреа

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари