Кога ще дойде топлата вода в Русе?

2
„Топлофикация Русе“ се оказа лъжливото „овчарче“
„Топлофикация Русе“ се оказа лъжливото „овчарче“

„Топлофикация Русе“ не изпълни обещанието си в първия ден на септември да възстанови подаването на топла вода и влезе в ролята на лъжливото овчарче.

След като в продължение на 30 дни в най-горещия месец на годината над 17-те хиляди абонати на дружеството – между 60 и 70 хиляди русенци, бяха принудени да товарят допълнително електросистемата с бойлери, нагреватели и т.н, или да ползват безплатната слънчева енергия, топлейки вода в корита, кофи, легени и пр., с която да смъкнат потта от телата си, монополистът попари надеждите им да се почувстват „бели“ хора и прибирайки се в домовете си да вземат душ „по европейски“, пише TVN.

Уви, от крановете продължава да тече студена вода. Въпреки уверенията на директора на дружеството Севдалин Желев, който обещаваше до ранния следобед на първия септеврийски ден топлата вода да достигне до всички абонати. По думите на работници от квартална ГАС-ка, в момента на започване подгряването на водата възникнала авария. Отстраняването й щяло да отнеме 3-4 дни.

Така че, съграждани, абонати на „Топлофикация Русе“, запасете се с още няколко дни търпение.

На сайта на дружеството продължава да се мъдри стоящото вече трети месец съобщение, за  ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВНЕТО В Т.Ч. БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА за периода от 01.08.2017 г. до 31.08.2017 г. вкл. няма и ред информация за причините за неизпълненото задължение на 1 септември абонатите да имат топла вода, кога евентуално тя ще потече в домовете им.

Да не говорим за извинение към абонатите. Явно те са само клиентски номера, които плащат сметки…

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари