Кобрата целува, но Джаксън не си поплюва!

1
Боецът стори почти невъзможното пред камерата
Боецът стори почти невъзможното пред камерата Видео: DB Tech

В истински скандал, с международен оттенък, се превърна целувката, която Кубрат Пулев залепи на репортерката Джени Суши по време на интервю. Множество критики се появиха, след като клипът от интервюто беше пуснат в мрежата.

За няколко дни сагата лавинообразно доведе до спиране на лиценза на Кобрата в Калифорния, наемането на мастит адвокат от Суши. Глория Олред е водила дела на свои клиентки срещу Харви Уайнстийн, Бил Козби, Доналд Тръмп, Чарли Шийн, Еди Мърфи и Тайгър Уудс, пише Sportal.bg.

Дни, след избухването на скандала, в социалните мрежи настроението се обърна. За това допринесе и обяснението на Пулев, че Суши е била доста близка с хора от антуража му, била на партито след победата му. „Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души. Видях поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там, свидетели.“ , това пък заяви по-малкият от братята Пулев – Тервел.

Потребителите в социалната мрежа Фейсбук масов споделят видео от 2015 година, когато известният MMA боец Куинтън "Рампейдж" Джаксън се държа фриволно с журналистката Хедър Никълс, сподели Topsport.bg.

Поведението на двамата надминава това, което направи българския боксьор Кубрат Пулев с интервюиращата го и представяща се за журналистка от Лас Вегас Дейли, Джени Ревало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари