Кобрата обявява следващия си съперник

0
Кобрата ще има пресконференция в Германия в началото на следващата седмица
Кобрата ще има пресконференция в Германия в началото на следващата седмица

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев ще обяви следващия си съперник през следващата седмица. Това разкри самия той, който в момента е в България, за да подкрепи брат си – Тервел по време на Европейското първенство в Самоков.

Кобрата не се е бил от ноември миналата година, когато загуби двубоя за световната титла във версия IBF от Владимир Кличко. Украинецът успя да нокаутира българина в пети рунд. Сега обаче Пулев е амбициран отново да се върне на победния път.

„В понеделник ще имам пресконференция в Германия, заедно с промоутърите ми от Зауерланд. На нея ще обявим кой ще е новият ми съперник и кога ще се срещнем с него. Всичко при мен е наред“, заяви Кобрата.

Пулев сподели, че е доволен от представянето на брат си на Европейското първенство. Тервел достигна до полуфиналите, с което си осигури най-малко бронзов медал и квота за Световното първенство в Доха.

„Щом е победа, другото не е важно. Тервел обаче можеше да играе по-отпуснато и по-силно. По-важното обаче е, че стигна до успеха“, сподели Кобрата.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари