Кмете, вече не мога да издържам на тази неприятна гледка и зловонни миризми!

2

Моля те само веднъж посети спирката до "Механотехникум"-а, за да разбереш за какво ти говоря

Възмутена русенка покани кмета Пенчо Милков да посети спирката до "Механотехникум"-а, за да подуши лично "зловонната миризма, която се разнася навсякъде" и да се наслади на мизерията, която се трупа с години.

Ето какво сподели в социалните мрежи г-жа Костадинова:

КМЕТЕ!!!!!

За пореден път ти пиша, защото вече не мога да издържам на неприятната гледка и зловонните миризми на които се натъквам всяка сутрин на спирка "Механотехникум". Не знам тази спирка на концесия ли е дадена или се поддържа от Общината, но моля те само веднъж я посети , за да разбереш за какво ти говоря. Тази част от пейките, която не се вижда и се намира зад павилиона за вестници е станала като свърталище и място за преспиване на клошари. Същото място се използва и като ТОАЛЕТНА.....НЯМА ДА ТИ КАЖА КАКВА СМРАД СЕ УСЕЩА . Досега не беше толкова ужасно, но със затопляне на времето зловонната миризма се разнася навсякъде.

Не коментирам тоталната мръсотия , угарки от цигари и хвърлени бутилки. Но само , ако човек си вдигне погледа ще види доста голяма част от паднала мазилка на спирката. Не знам кога е паднала, но Слава Богу явно се е разминало без наранявания. Та те питам КМЕТЕ, КЪДЕ СА ТЕЗИ ТВОИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ? Тези, които трябва да отговарят и контролират чистотата и поддържането на спирките и пространствата около тях. Нали Русе е най- европейският град на България, или вече това е отминала слава... То не стига ,че се вдигнаха цените на билетите, возим се в разни трошки, които са почти на моите години/ разбирай почти половин век/, ами нямаме сигурност и за живота си, докато стоим по тия спирки и си мислим, дали аджеба няма да ми падне нещо на главата????

КМЕТЕ!!!!! Преди година-две ти писах за подлеза на Печатни платки... След моите писания се извърши " козметичен ремонт" и до там... Ела да видиш сега на какво положение . Писах ти и за парапетите на църквата "Свех Светих" относно изграждане на достъпна архитектурна среда за хората с увреждания и не само за тях. Ставаше въпрос за парапетите, които са така необходими за възрастните хора, за да могат да влязат в храма, защото стълбите са прекалено стръмни. Добре, че там поне се постараха и сложиха здрави парапети... Хайде сега размърдай малко тези твои подчинени, да свършат малка работа и на ползу роду, не само да вземат заплати и да се разхождат по улиците. Приложила съм и снимков материал за доказателство. Очаквам бърза и своевременна реакция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 22
    1
    русенка
    Аз пък каня кмета да посети двете една срещу друга спирки до бившите заводи "Петър Караминчев" и "Найден Киров". не ми стигат думите да ги опиша.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари