Кметът награди футболистите от футболен клуб „Дунав“

0

Кметът Пламен Стоилов награди днес футболен клуб „Дунав“ по повод спечелената Купа на аматьорската лига и завоюваното право от догодина момчетата да играят професионален футбол. На срещата присъства и зам.-кметът Иван Григоров, който е член на УС на отбора.

„Благодаря ви, че не спирате да радвате феновете на футбола. Благодаря за всичко, което постигнахте през тази година. „Дунав“ ми е на сърцето, а вие сте част от най-добрия отбор, който сме имали през последните години“, заяви кметът Пламен Стоилов по време на срещата. Той връчи на мъжкия отбор премия от 5 000 лева, а на двата елитни юношески отбора – U15 и U17, премии по 1 000 лева.

„В началото никой в града не вярваше, че ще успеем, но аз благодаря на момчетата, че показаха воля и заедно стигнахме дотук. Благодаря на кмета за подкрепата и на цялото ръководство на клуба“, заяви старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов и подари на г-н Стоилов медал от името на целия отбор.  

Емил Иванов, треньор на елитната юношеска група U17, която през изминалата година запази правото на отбора и тази година да участва във футболните срещи на най-високо ниво, допълни, че заедно с колегата си Емануил Върбанов са получили помощ от всеки един от школата, до който са се допитали.

Драгомир Григоров, който отскоро е шеф на ДЮШ заяви, че дълги години е във футбола, но такова внимание досега не се е обръщало както на мъжете, така и на децата от школата. От името на агитката на „Дунав“ Андрей Кючуков връчи на Григоров скромна сума, събрана от феновете за нови топки на децата от школата. 

От своя страна кметът благодари на агитката за подкрепата през годината, защото „тя е душата и заряда на всички, които обичат футбола“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари