Кметът на Стара Загора: Експертизата за лека телесна повреда е опорочена

1
Очаквам хората да продължават гнева си, заяви Живко Тодоров
Очаквам хората да продължават гнева си, заяви Живко Тодоров Снимка: БНТ

Очаквам хората да продължават гнева си, заяви Живко Тодоров

"В основата е липсата на справедливост, очаквам хората да продължават гнева си. Експертизата за лека телесна повреда е опорочена изцяло. Аз не мисля, че един експерт, който има очи да види какво е причинена на това дете, може да присъди лека телесна повреда, има някакви други мотиви". Това, заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров, цитиран от БНТ.

По думите му трябва да се намери начин да се излезе от тази ситуация със справедливо решение.

"Полицията не може да окаже контрол, защото по Закона за охранителната дейност няма как да докаже, че той работи нерегламентирано. Трябва да кажем не на агресията и на тази безнаказаност. Как е възможно такова зверство да бъде лека телесна повреда", допълни Живко Тодоров и призова за коректни наказания.

Той поясни, че Община Стара Загора ще вземе мерки и отбеляза, че е необходима и превенция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Г-н кмете!
    Това не е зверство. Окр. прокурор на Ст. З. Дичо Атанасов по БТВ вчера обяви, че това е "нелеп инцидент"!? (виж 9':50" - 10':25") https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/49836/tazi-sutrin/tazi-sutrin-31-07-2023-g.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари