Кметът на Силистра танцува страстно с кръшна блондинка в нощен клуб

3
Кандидат-кметовете на ГЕРБ се оказаха доста гъвкави не само в политиката
Кандидат-кметовете на ГЕРБ се оказаха доста гъвкави не само в политиката

След като в мрежата изтече видео с досегашния кмет на Благоевград и кандидат-кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов, който се вихри в компанията на евродепутата Андрей Новаков и Цветан Цветанов в нощен клуб, наши зрители ни изпратиха и друго любопитно видео с луда кметска забава, съобщи gospodari.com

Твърди се, че на записа е преизбраният за трети мандат кмет на Силистра от ГЕРБ Юлиян Найденов, който танцува страстно с кръшна блондинка в нощен клуб.

Видеото е изпратено от жители на града, които са заснели няколко клипа от дивия купон навръх празника на града през септември. Стройната блондинка се отърква в скута на кандидата за кмет Найденов, който също доста се раздава в танците, се твърди в сигнала.

Кандидат-кметовете на ГЕРБ се оказаха доста гъвкави не само в политиката, но и в кръшните кючеци и среднощните забавления. Вместо 50-толевка на челото и пура в устата като своя колега от Благоевград, кметът на Силистра е заложил на млада мадама и предизвикателна хореография.

За разлика от Камбитов обаче, страстните танци не попречиха на Найденов да бъде преизбран в Силистра. Но е повече от очевидно, че и на двамата ритъмът им е в кръвта!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари