Кметът на Пловдив подаде оставка като член на ГЕРБ

1
Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете, каза Здравко Димитров
Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете, каза Здравко Димитров

Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете, каза Здравко Димитров

„Подавам оставка, но като член на ГЕРБ и по-точно на пловдивската организация на Иван Тотев. Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете. Той е лидер на тази партия. Партия, в която и аз съм участвал за създаването ѝ. Постигнали сме много неща заедно. Мисля, че това е за добро, така е преценил - да напусна партията, да спадне напрежението, това е негово право“, каза кметът на Пловдив Здравко Димитров, предаде bTV.

„Но съм избран от всички пловдивчани и съм кмет на всички. Има много проекти, които са започнати и трябва да бъдат завършени. Ще се изтълкува като предателство, ако си подам оставката като кмет. През тези два дни ми се обадиха повече хора, отколкото като станах кмет. Това е показател, че работим добре и в правилната посока“, допълни той.

Изказването идва след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова кмета на Пловдив да си тръгне от поста заради забавения строеж на стадион Христо Ботев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари