Кметът на Перник: Спирам парите на хулиганското формирование "Миньор"

0
Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и комплексите ви!
Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и комплексите ви! Снимка: БГНЕС / архив

Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и комплексите ви!

Кметът на Перник - Станислав Владимиров спира парите на "Миньор". Той избухна във Фейсбук след мелето на мача с "Берое" за купата.

В средата на второто полувреме привърженици на домакините нахлуха до сектора за гости, след като те пратиха четири ракети към тях. Стигна се до сбиване между привържениците на перничани и заралии, като вследствие на тях двама запалянковци на гостите от Стара Загора бяха ранени, заради което бяха повикани две линейки. Вследствие явно е имало и ранен фен на "Миньор", тъй като още една линейка тръгна от стадиона, пише 24 часа.

Между двете агитки прелитаха различни предмети, сред които камъни, бутилки, факли и др. Органите на реда в Перник влязоха на трибуните, за да опитат да спрат продължаващото сбиване и да уталожат напрежението в тази среща. След мача всички коли със старозаторска регистрация бяха потрошени.

"Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб "Миньор" (с агитка).

Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и комплексите ви!

Със спестените пари за изпотрошеното от Вас , ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани, което да е в полза на хората, в случаи като този със Сашко.

От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник , с които се гордеем....от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е срам. Контрастът е огромен. Първите са бъдещето. Вторите остават в миналото.

Това е не само административен избор. А цивилизационен. Точка", написа Владимиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    1
    Само така!
    Браво! Похвално, кмете!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари