Кметът на Гъмзово: Децата не харесали ракия и я върнали на жертвата

0
Децата са направили самопризнания за убийството
Децата са направили самопризнания за убийството Снимка: bTV

Децата са направили самопризнания за убийството

Четири деца на възраст между 10 и 17 години са задържани за убийството на 59-годишен мъж от видинското село Гъмзово. Определеното от прокуратурата „убийство с особена жестокост“ вероятно е станало заради шише ракия, каза кметът на селото Венизел Флоров, цитиран от bTV.

„Непълнолетните не са харесали ракията и са я върнали. Знам, че убитият им е върнал парите. Всичко се е случило заради конфликт, но не знаем подробности“, добави Флоров.

Той не е знаел, че жертвата е продавал алкохол на деца. Родителите на непълнолетните са в чужбина и те се гледат от баби и дядовци.

Жертвата е убит по особено жесток начин. Съдебният лекар е констатирал, че смъртта е настъпила вследствие на удари с крака и ръце.

Обвиняемите са непълнолетни и са направили самопризнания, но отричат да е имало умисъл. Те са известни на органите на реда с дребни кражби.

В селото има притеснение, че подобно нещо може да се повтори. В него живеят основно възрастни хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари