Кметът на Белоградчик даде на частен съдебен изпълнител 450 души, само не и сина си

0
Само неговият син бе пощаден, макар той да дължи най-много пари на общината
Само неговият син бе пощаден, макар той да дължи най-много пари на общината Видео: NOVA

450 души даде на частен съдебен изпълнител кметът на Белоградчик заради неплатени данъци към общината

 Със запори на сметки и заплати са всички, които дължат на общината над 100 лева данък през последните години. Направено е едно единствено изключение към нелоялен длъжник, разследва NOVA

Ако живееш в Белоградчик и не си платил данъка на автомобила си, данъка на жилището си или друг местен данък и дължиш над сто лева за последните пет години, кметът - Борис Николов на момента те дава на Частен съдебен изпълнител и се оказваш със запор на заплатата и сметките си. Отделно заплащаш и солидните такси на съдия-изпълнителя.

Това се прави от 2013 година насам. Към днешна дата предадените от кмета на ЧСИ са 450 граждани и фирми. Тоест, всички, които дължат над 100 лева данък. С едно единствено изключение - синът на кмета. От 10 години той дължи над 4 000 лева на Общината чрез едноличната си фирма. И не само, че не ги заплаща вече десетилетие, а е  единственият, когото кметът не дава на съдия-изпълнител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    daskal
    Какъв долен гьонсурат трябва да си, за да се държиш така?
  • 2
    1
    русенец
    От статията разбирам, че от 9 години кметът дава на ЧСИ некоректните длъжници и въпреки това е поне трети мандат кмет. Въпреки , че синът му не е даден на ЧСИ и според авторката дължи пари на общината. Или хората там са идиоти и мазохисти, че го преизбират или , че статията е манипулативна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари