Кметът на Белица вдига с 20% заплатите на ваксинираните си служители

1
Други местни администрации пък дават допълнителен отпуск
Други местни администрации пък дават допълнителен отпуск

Други местни администрации пък дават допълнителен отпуск

За първи път у нас община вдига заплатите на ваксинираните си служители - Белица, а увеличението ще е 20%. Решението бе взето от кмета Радослав Ревански (ДПС).

Ето какво съобщение се появи днес следобед на общинския сайт:

Радослав Ревански, който е с три дози ваксина, апелира за масова ваксинация във връзка с епидемичната обстановка в страната и предизвикателството, което ни отправя новия щам. За да запазим икономиката и обществото ни е крайно необходимо да проявим граждански си дълг и да се ваксинираме. Ковид – 19 се оказа по-продължително и сериозно предизвикателство, отколкото очаквахме. Пандемията остави своя отпечатък върху ежедневието ни. Призовавам всички да се ваксинират срещу COVID-19, за да бъдат избегнати всевъзможни опасности, които водят до смърт. Тези служители, които го направят, ще бъдат възнаградени с 20% увеличение на заплатите“.

Други български общини пък дават допълнителен отпуск на свои ваксинирани служители. През лятото Смолян обяви, че добавя 2 дни почивка, Сапарева баня - 5. Наскоро обаче в Сапарева баня бе отчетено, че интересът към имунизирането не се е повишил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари