Кмет кара служителите си да му ремонтират магазина

0
Действието се развива в Община Никола Козлево до Шумен, стар бастион на ДПС
Действието се развива в Община Никола Козлево до Шумен, стар бастион на ДПС Видео: Нова телевизия

Действието се развива в Община Никола Козлево до Шумен, стар бастион на ДПС.

От миналите избори местни премина в ръцете на ГЕРБ. Един кмет, който дойде на власт с обещания за прозрачност, за повече морал. Ето както се случва в тази община 10 месеца след изборите, алармира Нова телевизия.

Откриваме, че новият кмет си е купил сградата на бивш супермаркет. Цената – около милион и половина лева. След като е купен от кмета, в супермаркета започва голям ремонт. Група работници усилено се труди от ранни зори до късно вечер. А сега внимание! Кои са тези работници? Всички са служители на общината, изпратени в работно време да ремонтират новозакупеният супермаркет на кмета.

Снимахме ги в рамките на месец и половина как всяка сутрин в 7 часа се качват на общинския автобус, управляван от шофьора на общината и в 8 часа пристигат в супермаркета на кмета. В Шумен.

Социален работник в общината, който е и сват на кмета, играе ролята на бригадир. Отваря магазина и разпределя задачите на останалите общински служители. След като наблюдаваме тази картинка повече от месец, отпечатахме стоп кадри на общинските служители от супермаркета на кмета и отидохме в право в кабинета му.

Какво разказа той пред камера гледайте във видеото:

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари