Клуб „Триатлон - Далян“ кани децата на открит спортен празник

0
Спортната проява ще включва демонстративни упражнения по плуване и щафетни игри по лека атлетика / Снимката е илюстративна
Спортната проява ще включва демонстративни упражнения по плуване и щафетни игри по лека атлетика / Снимката е илюстративна

На 12 август (петък), от 8:30 часа, в комплекс „Олимпия“, „Спортен клуб триатлон - Далян” – Русе организира спортен празник за деца от 7 до 16 години.

Събитието е част от проекта на клуба, реализиран в рамките на кампанията „Русе - Европейски град на спорта 2016”, с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух”, информира ТОП НОВИНИ.

Спортната проява ще включва демонстративни упражнения по плуване и щафетни игри по лека атлетика. Желаещите да участват могат да се запишат на място в комплексОлимпия“ след 17:00 часа, на телефон: 0885663705, както и на e-mail: [email protected]. Освен записалите се за участие в надпреварата ще се включат и ученици от училищата партньори по проекта ОУ „Никола Обретенов“ и СУ „Васил Левски“, както и деца, лишени от родителски грижи. Всички състезатели ще бъдат наградени с грамоти.

Проектът има за цел да популяризира спортовете плуване и лека атлетика, както и да предостави условия за интеграция чрез спорт на ученици с различен социален статус. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари