Клиент в супермаркет си купи туба с минерална вода, оказа се ракия

1
Друг клиент, който си е взел от същата вода, час след първата покупка се върнал и закупил още две туби, разказват за куриозния случай от магазина
Друг клиент, който си е взел от същата вода, час след първата покупка се върнал и закупил още две туби, разказват за куриозния случай от магазина Снимка: стоп кадър / Bulgaria on Air

Куриозен случай в Пловдив

Ракия, бутилирана като минерална вода, откриха в супермаркет в града. За различното съдържание станало ясно след рекламация от клиент. Ракията била продавана в туби от минерална вода по 10 литра, предаде Bulgaria ON AIR

"Всичко започна с връщането на една бутилка от 10 литра. На клиента му замирисала на алкохол и му върнахме парите", уточни собственикът на обекта Дафина Дългърова.

Партидата била от 10 туби по 10 литра. От управата на магазина са прегледали видеозаписите от камерите в обекта и са установили, че и друг клиент, които си е взел от същата вода, час след първата покупка се върнал и закупил още две туби.

"Даже дегустирахме, беше перфектна ракия – 45 градуса, страхотна ракия за продаване", каза работникът в магазина Методи Караянев.

Проверката на Агенция по храните не е открила нарушения. От фирмата, произвела водата, отказаха коментар. Прокуратурата е образува проверка на случая. А останалото количество ракия от туба и половина е иззето от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    кгб вгз
    сигурно дядо му е управлявал римската империя
  • 0
    1
    кгб вгз
    този дето се е върнал за още две туби е супер голям играч
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари