Клиент на "Еконт" стана жертва на измама от куриер

90
Случаят бе огласен в социалната мрежа
Случаят бе огласен в социалната мрежа Снимка: Facebook

Случаят бе огласен в социалната мрежа

"Хора, не ползвайте ЕКОНТ, крадат най-нагло и безогледно!" Това апелира клиентка на куриерската фирма в социалната мрежа.

Ето какво пише потърпевшата:

"Днес, преди около час, ми беше доставен в неразпечатан плик на Еконт от куриер Никола Димов зарядното устройство на камерата. Самата камера липсва. Първоначално куриерът се направи на изненадан, когато още преди да отворя плика, възразих, че пакетът е твърде малък и няма как камерата да е вътре. Попитах го дали не е сбъркана пратката и поисках разрешение да отворя плика пред него. Вътре беше само зарядното устройство. Куриерът Димов каза, че ще отиде до колата да провери. Звъннах му след 10 минути и той ми предаде, че още като е взимал пратката от склада, пликът е бил разкъсан. Той само бил прехвърлил съдържанието в нов плик и го е запечатал. Това той не ми каза, когато беше при мен.

Снимките са от пратката във вида, в който я получих, както и снимка на камерата, която липсва, също и снимка на везна - в товарителницата е написано, че теглото на пратката е 200 гр., а снимката на везната показва, че зарядното е 93 гр. - 107 гр. липсват!

Като се свързах с клиентския им център за рекламация, най-непукистки ми заявиха, че аз съм твърдяла, че това е кражба, иначе не било така!

Интересно ЕКОНТ как го наричат? Изпадане на съдържание от опаковката, може би?"

Mariela Nordell

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    52
    Седевчо
    Ахаха това същото го бях казал преди доста време но никой не ми обърна внимание. Сега бизнесмена политик ще вземе мерки.
  • 0
    51
    Djeims
    To4no taka iaz sam na sa6toto mnenie ne gi izpolzvaite mu6ennici
  • -3
    50
    Алек
    Това не е европейска куриерска фирма. Нали от парламента я имат , мафия
  • 2
    49
    Майо
    Здравко, да ти го набият здравата. А1 ги разнасят само спиди.
  • 0
    48
    Еконт
    Еконт са много зле избягвам да ги ползвам от години
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари