Китин Муньос: Съпругата ми изгуби кучето си, катастрофира под влияние на стреса

0
Калина Сакскобургготска е самокатастрофирала на изхода от паркинг на хотел в Боровец днес
Калина Сакскобургготска е самокатастрофирала на изхода от паркинг на хотел в Боровец днес Видео: bTV

Калина Сакскобургготска е самокатастрофирала на изхода от паркинг на хотел в Боровец днес

"Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате“, каза пред bTV съпругът на княгиня Калина Китин Муньос.

Калина Сакскобургготска е самокатастрофирала на изхода от паркинг на хотел в Боровец около 15:20 часа. Отзовалият се незабавно на място автопатрул установил водача - 51-годишна жена, като след направен тест с техническо средство пробата отчела над 1,2 промила алкохол.

„Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Този проблем е голям, защото е княгиня Калина. Инцидентът е малък“, добави Китин Муньос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Ф16
    Пияници,безделници и олигофрени.
  • 3
    9
    Гост
    Николета хаджийска едвам говори ,мо же би и тя е употребила нещо
  • 10
    8
    фена на Путин
    Забравих да добавя, че 1,6 промила на дрегер (на кръв задължително повече) в 15 наобяд, си е верен знак за тежка патология. И тая група се оказа тотално преебана, царската. В Испания викат на баща и "бедния идалго" (бедния благородник). Проиграл е цифри с пари из рулетките по Ойропа.
  • 8
    7
    фена на Путин
    Aбе сигурни ли са, че това не е Майкъл Джексън ?!?! А колата ще я вдигнат ли ?!? Над 1,2 е, все пак. На търг за нея ще се се избият да вземат колата на пияната княгиня.
  • 7
    6
    Ivo
    Тези грозни пияни боклуци,да се махат,не ги искаме...и баща и пияница и тя е такава,тъпи грозни вещества,айде в ареста!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари