Кирил Петков: Защо листенцата по храста до мястото на инцидента с Гешев не са паднали?

16
Според съпредседателя на ПП това всява съмнения
Според съпредседателя на ПП това всява съмнения Снимка: БГНЕС

Според съпредседателя на ПП това всява съмнения

Съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил Петков коментира политическата ситуация в страната пред Дарик радио.

"Бюджет в дефицит от 3% от БВП е абсолютно възможен и ПП-ДБ ще се бори той да бъде приет по този начин", каза Кирил Петков. По думите му съществува реална опасност Бюджет 2023 да не бъде приет от това НС. Петков обясни, че предложения от служебното правителство бюджетен дефицит от 6% проваля шанса ни за влизане в Еврозоната. "Асен Василев успя да открие начин бюджетът да се смъкне до 3% само за един ден”, обърна внимание Петков. По думите му именно заради това Василев е най-подходящ за финансов министър.

Кирил Петков коментира и темата за атентата срещу Иван Гешев.

Стана ясно, че децата на главния прокурор не са били с него в колата. Тогава защо Гешев не опроверга веднага тази информация?

"Говорих със специалисти и те ми обърнаха внимание, че кратерът е 15 см, а храстът, където е станал взривът, е цъфнал. Ако е имало огромен взрив, защо листенцата по храста са още там? Освен това, взривното устройство е поставено на завой с вираж под наклон. Това означава, че един взрив, колкото и да е насочен, той не може да засегне колата по този начин, когато е под наклон", заяви Петков.

Според него всичко това всява съмнения. Основните хипотези според Петков са две - опит за сплашване и инсценировка.

От моя гледна точка - и двете са ужасни за репутацията на България, и двете показват, че държавността е под невероятна атака и най-лошото - слагат ни на международната сцена като Колумбия през 70-те", каза още Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    До 1
    Но със сигурност знаеш, защо се вяха руски знамена от " Нагаждане" на този най свят национален празник...
  • 0
    2
    Александър
    Кирчо и Кокорчо; в след ващия парламент трябва да са само нови, а не сраснали се с мафи ята! В Испания полицай те работят 2 години в ед ин град, след това на дру гия край, в UK също!!!
  • 8
    1
    А бе....
    И аз не знам защо на Шипка по тъпата ти кратуна хвърлиха снежна топка вместо камък!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари