Кирил Петков: Ще се бием до дупка

3
При следващия мандат с коалиционните ни партньори ще говорим лично с всеки един депутат, заяви премиерът
При следващия мандат с коалиционните ни партньори ще говорим лично с всеки един депутат, заяви премиерът Снимка: БГНЕС

"Премиерският пост е важен за мен дотолкова, доколкото мога да правя промяната, в която вярвам."

Това заяви премиерът Кирил Петков, коментирайки създалата се политическа криза и вота на недоверие, предава NOVA.

"Първо, това че още един депутат – Кирил Симеонов, взе правилното решение, според мен, че ще гласува в подкрепа на правителството и няма да хвърли държавата в спирала от политически риск – ми дава надежда, че има още хора, които мислят по тази тема. Ще дадем всичко от себе си, за да намерим още хора”.

По думите му никой от политическите лидери не трябва да се изненадва, че ПП ще продължи да търси начини за убеждение, защо е важно за България да вземат правилното решение. „Ако случайно падне правителството. При следващия мандат с коалиционните ни партньори ще говорим лично с всеки един депутат – от всички политически сили, който иска да подкрепи правителството. Но те трябва да са независими. Това, което искаме да прекъснем е задкулисието. Който иска да е с нас – трябва сам да вземе решението какви политики да подкрепи”, заяви премиерът. И допълни: „Ако трябва да пробием бетона на задкулисието – ще се бием до дупка. Не бих предал държавата, ако зависи от мен. Ако има някакви други варианти, които са свързани с хора на които вярвам – позицията на премиер е важна дотолкова за мен – доколкото мога да правя промяната, в която вярвам”.

По думите му в партията решенията се взимат на четири очи. „Нито един от нас в ПП няма право да вземе решение самостоятелно. По този начин си имаме коректив. Ние имаме този механизъм. Имаме Изпълнителен съвет, в който заедно обсъждаме и вземаме решения”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    007
    На Мегдана стана пак Майдана. Бой до дупка пак ще има, и няма да е само за двамина!
  • -1
    2
    Даммм,
    Продажно лайно....
  • 4
    1
    Kiko
    До коя дупка ще се биете, там където ще ви наvrат. Не се бийте, а управлявайте компетентно, но нещо не ви се удава. Достойните хора след като загубят си тръгват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари