ИТН: Петков продължава да звъни на наши депутати и да ги уговаря за срещи

0
Според Тошко Йорданов Кирил Петков е звънял на Ива Митева, а после е казал на коалиционния съвет, че тя ще предвожда група за разговори
Според Тошко Йорданов Кирил Петков е звънял на Ива Митева, а после е казал на коалиционния съвет, че тя ще предвожда група за разговори

Министър-председателят продължава да звъни на хора от партията. Искаме да му кажем, че това трябва да престане. Ако искат разговори - има официален път

Това заяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в парламента, предаде БНТ.

"Молим и казваме да престане, има нормална процедура. Няма значение на колко колеги е звънял, а дърпането по този начин е непочтено."

Според Тошко Йорданов Кирил Петков е звънял на Ива Митева, а после е казал на коалиционния съвет, че тя ще предвожда група за разговори.

Това са ниски страсти, коментира самата Митева и обясни, че ясно е заявила, че разговори ще има само след официална покана.

"Морално е който иска да напусне парламентарната група, да напусне и парламента", заяви тя.

Митева каза още ,че са отворени за разговори, но не и по този начин. Припомни тезата на ИТН, че избори според тях не трябва да има. Премиерът нищо не е предложил, уточни Митева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари