Кирил Петков: Ще настояваме до 2024 година да купуваме руски петрол

0
На европейско ниво ни разбират, увери премиерът в Брюксел
На европейско ниво ни разбират, увери премиерът в Брюксел Видео: NOVA

На европейско ниво ни разбират, увери премиерът в Брюксел

Надявам се до декември 2024 г. да можем да продължаваме да купуваме руски петрол, това е позицията с която влизаме в Европейския съвет, заяви премиерът Кирил Петков в Брюксел, предава bTV.

За това има технически причини на ниво рафинерия и е много важно като цяло за енергийната сигурност на България, посочи той.

"Много се радвам, че на европейско ниво ни разбират и успява българското правителство добре да комуникира важните за България моменти и се надявам, че бизнеса няма да получи стреса, който е факт в доста други страни", посочи Кирил Петков.

По думите му това е ключов момент за българската икономика, не е за да правим някакви допълнителни печалби от това, а за да има възможност цените, които в са момента на пазара, да не се повишат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    7
    до 5
    Я, умният хахо пак се изсрал. Бе ти с много комсомолски плам и дръзновение , направо с матросовски жар с голи гърди и куха тиква заставаш на амбразурата да вардиш говедарите. Че дай някакви доводи, бе теле! Някакви доводи, че коментарите са ни тъпи и не са верни. Ама викаш затова акъл се иска, а ти си само по лозунгите, не си по мисленето.:) Абе, педал, кажи защо така нареченият демократичен свят ги тресе инфлация, която е най-голяма от Втората световна война, а? Защо реват за торове, нефт, газ? Защо индустрията им спря?! Защо хората плащат 3-4 пъти по-големи сметки отколкото преди? Кажи, бе умник!:) Дейба и болшевикът ти загубен, дейба!:)
  • 10
    6
    Маринов
    ."Радостен съм,че намерих подкрепа да се противопоставим на Путин и неговата Русия".Думи на премиерът изстреляни в пространството доста високо,за да чуе Херо Мустафа и нейният задокеански господар,Джо Байдън.Всяко нещо, излезе ли извън рамките си,то обезателно носи последици,които понякога са пагубни! Когато си изкопал нов кладенец,не бързай да плюеш в стария,защото може да ти потрябва...Танкерите от "братска" Америка с втечнения газ,ми приличат на водоноска за н-ското село,на което е повреден стационарния водопровод.
  • -11
    5
    ХАХАХАХАХАХАХАХА
    Давайте, тъпи рашистки тролчета слабоумни! Пляскайте тъпи коментари, хората ви виждат нивото жалко.
  • 7
    4
    Пу, да ти ЕПМ!
    Нали голям го вадеше, бе, мухльо? Уж лижеш урсула по минджата, а на Вова правиш шадраван-сикиш?
  • 6
    3
    Бай Чеп
    Просто Киро върви из Европа и ръси простотии, както доста негови предшественици! Сега са му навили пружината с рефрена - руските проекти са корупция! Интересно, премахваме корупцията и цените скачат в пъти! Сега, разбира се за всичко е виновен Путин и войната, от опашките по границата до цените на хляба!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари