Кирил Петков: Рискът от връщане на Бойко Борисов във властта ни спира за Шенген

1
Държавни лидери ми казаха, че те лично нямат доверие на г-н Борисов
Държавни лидери ми казаха, че те лично нямат доверие на г-н Борисов Снимка: БГНЕС

Държавни лидери ми казаха, че те лично нямат доверие на г-н Борисов

"Рискът от връщане на Бойко Борисов в управлението на страната е причина за отказа да ни приемат в Шенген." Така бившият премиер Кирил Петков коментира поредния отказ - този път на Австрия след Нидерландия, за влизането ни в Шенгенското пространство:

"Аз лично съм имал разговор с лидери на някои от държавите, които в момента са против нашето влизане, които ясно са казали, че истинският проблем е, че те нямат доверие на г-н Борисов и рискът да се върне управление под негов контрол е една от причините, за които те в момента казват "не". Тях ги е страх, ако случайно се върнат същите управляващи, дали могат да имат доверие на своите граници да ги оставят в ръцете на същите тези, които са ги лъгали 12 години", каза Петков, цитиран от БНР.

Петков заяви още, че няма да се яви на изслушване във Временната парламентарна комисия за установяване фактите около подписания от неговото правителство меморандум с частната компания "Джемкорп":

"Много по-важно е да изслушваме министър Шишков във връзка къде са парите от АМ "Хемус", отколкото да се занимаваме с цирковете, организирани от партия ГЕРБ във връзка с изслушването на "Джемкорп".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    haj
    Високо да ценим българския лев! И категорично да отхвърлим еврото! Това да е пожеланието за 2023 година! Господ е прокудил извращенията от Земята, но сатаната, който се намира в сащ, пак налази целия свят с пропагандата на лъгъбътъ извращенията си! Нека и тях категорично да ги отхвърлим - да си го пожелаем и да го поискаме от антибългарските (американски) представители!
  • 3
    1
    БАЙ МИТЬО
    КИРЧО,СТРАХ ТЕ Е МНОГО,ЗАЩОТО АКО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА БОЙКО ЩЕ РАЗСЛЕДВА КАК ТИ ВЗЕ ИЗБОРИТЕ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари