Кирил Петков продължава да настоява за свикване на КСНС

0
Той изтъкна значението на диалога му с премиера на РСМ Димитър Ковачевски да продължи
Той изтъкна значението на диалога му с премиера на РСМ Димитър Ковачевски да продължи Снимка: bTV

Премиерът Кирил Петков продължава да настоява за свикване на КСНС за РСМ и пътя й към еврочленство

„За отпадане на българското вето може да се говори само ако външно представи последните резултатите от този диалог. Всички партии и служби да са на КСНС и накрая парламентът да реши, ако ще правим стъпка напред, да го направим тогава. Всичко друго би се използвано вътрешно политически, това е национален въпрос“, каза той пред bTV

Министър-председателят изтъкна значението на диалога му с премиера на Република Северна Македония Димитър Ковачевски да продължи. Има много сили от двете страни на границата, които се опитват да изкарат диалога от конструктивния тон, не трябва да се поддаваме на провокации, категоричен беше българският премиер, информираха от правителствената пресслужба 

България да има офис към омбудсмана, който да се занимава със случаите на езика на омразата в Скопие, поиска още премиерът  по време на официалното си посещение в Рим и Ватикана и преди срещата си с македонския си колега.

Днес предстои му и среща с италианския  премиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    k@r0
    Про100 к!р0$ стана за посмешище! Жалък, комедиен - допълва зеленясалия от усрайна по идиотщини. Но сащ го избраха и назначиха в България!
  • 3
    1
    Бай Чеп
    Доколкото познавам съвременната българска политическа действителност и реалността на псевдодемокрацията, "широк консенсус" едва ли означава референдум, по-скоро ще е някакъв парламентарен дослук с опозицията, разбира се след инструктаж на Козяк и задействане на голямата коалиция, коалиция "Мустафа" с участието на ГЕРБ и ДПС !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари