Кирил Петков посети ГКПП „Капитан Андреево“

0
"Единственият начин продукцията на българските производители да бъде запазена от нерегламентиран внос е да има работещ механизъм на границата за спиране на продукти, които не отговарят на изискванията за качество", заяви премиерът
"Единственият начин продукцията на българските производители да бъде запазена от нерегламентиран внос е да има работещ механизъм на границата за спиране на продукти, които не отговарят на изискванията за качество", заяви премиерът Снимка: Фейсбук

Министър-председателят Кирил Петков посети ГКПП „Капитан Андреево“, за да извърши проверка на начина, по който са организирани фитосанитарният контрол и контролът върху продукти с животински произход на границата

Това съобщиха от Министерски съвет. Заедно с премиера на място бяха министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев, заместник-министърът на земеделието Иван Христанов, изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните Христо Даскалов.

 По думите на министър-председателя Кирил Петков единственият начин продукцията на българските производители да бъде запазена от нерегламентиран внос е да има работещ механизъм на границата за спиране на продукти, които не отговарят на изискванията за качество и безопасност на Европейския съюз и на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Нели КОЛЕВА
    Не мисля,че това е работа на К.Петков.Не мога да разбера защо не беше в Парламента,а обикаля по границите? Може би не му се стои в София,защото трябваше да отговаря на неудобни въпроси?Този човек все по-вече ми напомня на предишния премиер.Дали пък започва да не вярва на някои от министрите,кой може да каже?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари