Кирил Петков: Пеевски не е попаднал случайно в списъка "Магнитски"

0
На въпрос за какво е говорил с Пеевски на излизане от пленарната зала, Петков уточни, че разговорът е бил за че "златните паспорти" и че управляващата коалиция е внесла законопроект за премахването им
На въпрос за какво е говорил с Пеевски на излизане от пленарната зала, Петков уточни, че разговорът е бил за че "златните паспорти" и че управляващата коалиция е внесла законопроект за премахването им Видео: Дневник

"Преди правителството на САЩ да сложи хора в "Магнитски", те минават през много голям филтър"

Това заяви премиерът Кирил Петков след изслушването му в парламента. Според него Пеевски не е попаднал случайно в листата за санкции по глобалния закон "Магнитски", предаде Дневник. 

Запитан за списъка с лицата, виновни за корупцията в България, който Петков занесе в прокуратурата, той отговори: "В Брюксел казах 20, а са 19, защото за 19 от тях бяхме събрали, а на 20-ия го предадохме".

Така Петков посочи, че 20-то име в списъка е Иван Гешев.

На въпрос за какво е говорил с Пеевски на излизане от пленарната зала, Петков уточни, че разговорът е бил за че "златните паспорти" и че управляващата коалиция е внесла законопроект за премахването им.

Относно ескалацията на напрежението между Русия и НАТО Петков каза, че е в постоянен диалог с евроатлантическите партньори и целта на предстоящия Консултативен съвет по национална сигурност при президента е стратегията на България при евентуален конфликт да е "изпълнена по най-умния и добрия начин".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Наказан
    Да гледа филма време разделно три пъти на ден .и Цонев и всички други българи в скоби членове на ДПС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари