Кирил Петков: Няма да съм министър, оставам в парламента

0
Няма да има министри от ГЕРБ, бе категоричен Петков
Няма да има министри от ГЕРБ, бе категоричен Петков Снимка: Пресцентър ПП

Няма да има министри от ГЕРБ, бе категоричен Петков

"Аз няма да съм министър, оставам в парламента. Асен Василев ще е". Това обяви в студиото на "Лице в лице" по bTV съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков за проектокабинета "Денков-Габриел".

Той обяви, че ще има и някои промени, но основата ще е тази, която е представена с кабинета "Денков".

Няма да има министри от ГЕРБ, бе категоричен Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    ЗАКРИВАЙ
    За 12 години се появиха само един единствен път едни момчета необвързани с тукашната мафия. Само един лъч светлина за толкова години. Само за 6 месеца разкриха една камара сериозни мафиотски схеми за крадене от пътищата по които мрем като мухи и какво ли не, ВДИГНАХА ПЕНСИИТЕ на милион пенсионери - най-бедната част от населението със замразени доходи от 12 години и унижавани със смешни коледни добавки. Обаче ганя не му харесва резултата за 6 месеца. Ганя си иска групировките на ГЕРБ и фалшивите патреотари които през няколко години си правят нова партия (Атака/ВМРО/НФСБ/Възраждане).
  • 2
    2
    плюс-минус
    Колкото пъти го видя по някоя телевизия в НС, той е унил, замаян и безнадежден.
  • 6
    1
    абв
    Слава богу, обаче ококореният защо ще е ? Следва Спецов да се завърне в НАП , "аз съм Наско " да е културен министър, а кристалите да хвърчат към Дондуков 1....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари