Кирил Петков: Няма да допуснем спирала от избори

0
Лидерска среща на коалиционните партньори
Лидерска среща на коалиционните партньори

Лидерска среща на коалиционните партньори

След като „Има такъв народ“ напусна управляващата коалиция, късно снощи лидерите на останалите партии се събраха на спешна среща. 

Вместо да изгладят противоречията си за актуализацията на бюджета те обсъждаха търсене на мнозинство в парламента и как да се формира правителство на малцинството, предаде Euronews Bulgaria.

След съвета премиера Кирил Петков успокои гражданите, че няма да допуснат предсрочни избори

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Кака Мара и Бат Гигу
    Кът си пейш Пенке ле, кой ли тъ слушъ. Оди на гаратъ, чи на пирону тъ чакъ тренъ за Кънадъ. Айди чаууууу.
  • 12
    2
    Кантонер
    Вярвам на всяка дума на премиера Петков. Той и аз никога не лъжем! Пиша от ЖП гарата в Етрополе, че има безплатен WiFi. Ако не вярвате, питайте министър Събев. Лично си стиснахме ръцете като слезе от влака на гарата в Етрополе. Не лъжа!
  • 8
    1
    русенец
    "Няма да допуснем предсрочни избори!" Интересно как смятате да направите това! Кирчо, колкото пъти си си отворил устата, все някоя глупост си изръсил. Млъкни вече и се разкарай, че за половин година изсрахте повече лайна отколкото ГЕРБ за 12 години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари