Кирил Петков: Не очаквах Корнелия Нинова да подкрепи толкова директно кандидата на ГЕРБ

2
Моите родители казаха "Съжаляваме, но това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя", заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната"
Моите родители казаха "Съжаляваме, но това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя", заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Видео: NOVA

Моите родители казаха "Съжаляваме, но това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя", заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната"

След безпрецедентното първо заседание на парламента и новите политически скандали от последните часове, съпредседателят на „Продължаваме Промяната” и бивш премиер на страната Кирил Петков гостува в „Интервюто в Новините на NOVA”.

Той заяви, че не е очаквал именно Корнелия Нинова да обяви номинацията на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание. „Ние не очаквахме от Корнелия Нинова да подкрепи толкова директно кандидата на ГЕРБ, заедно с ДПС”, не скри експремиерът. По думите му той поискал почивка, но Вежди Рашидов не се е съобразил с това, защото ГЕРБ и ДПС са му давали знаци да не обявява пауза.

Аз излязох днес от парламента и говорих с моите родители. Те казаха: „Съжаляваме, но това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя. Ние се върнахме обратно в 90-те”, сподели още Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    🍎🍎🍎🍎
    Най големия предател ,Ниновица и л...А ще яде само да е във власта
  • -3
    1
    NASA
    Лицето от снимката с инициали К.П. или както е известен в Република България - просто Киро се явява доброволец на нашата програма "Да опознаем дълбините на космоса и да преброим звездите в галактиката". Целта на тази програма е установяване на дълготрайното въздействие на космическата среда и лъчение върху човешкия мозък и реакцията която оказва върху поведението на индивида. След проведените първи изпитателни полети поведението на К.П. излезе извън контрол поради което лицето бе изпратено на възстановителна терапия в Република България. С оглед на горе изброеното настояваме да проявявате търпение и съчуствие към (не)контролируемите постъпки и изказвания на К.П., а също и се надяваме, че престоят му в Република България ще окаже оздравително и отрезвително въздействие върху мозъчната му дейност, за да успеем всички заедно да зъвършим успешно започнатия експеримент, който е от огромно значение за човечеството.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари