Кирил Петков: Намесата на Кремъл в страните от Източна Европа е огромен проблем

1
Всички проевропейски сили имаме задължение да спрем този процес, добави той
Всички проевропейски сили имаме задължение да спрем този процес, добави той Снимка: Фейсбук

Всички проевропейски сили имаме задължение да спрем този процес, добави той

"Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните от Източна Европа е огромен проблем за цяла Европа."

Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в социалните мрежи.

Той допълва, че е на среща на европейските лидери на конференцията Globsec, където е обсъдил проблемите и е обменил опит с доскорошния министър-председател на Словакия Едуард Хегер и със заместник министър-председателя на Украйна, Олга Стефанишина.

Опитите за дестабилизация се правят чрез активиране на местни политици и засилване на автокрацията за сметка на демокрацията. Всичко това се прави с една единствена цел - победата на Украйна да се затрудни и Европа да отслабне. Всички проевропейски сили имаме задължение да спрем този процес и да гарантираме на нашите граждани европейски живот, със силни и работещи институции. Само заедно имаме шанс да се противопоставим на тези деструктивни сили, които искат да наложат диктатура в свободни държави, отдавна избрали демокрацията“, казва още Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    4
    Кирил Путков:
    Кирил Путков: Аз съм мъжка путка и главата ми е перманентно заседнала в амерканския сфинктер. Аз съм същото поставено лице на американските свини както и зеленски в украйна.
  • 13
    3
    ...
    Да се снимаш до Руски олигарх, мошеник, държал работниците си и цяла област без заплати над 6 месеца докарвайки ги до пълен глад, обрал хазната си с неплатени данъци от стотици милиони долари, влязъл в затвора и помилван лично от Путин с уговорката, че ще се грижи за болната си майка, което не прави а веднага побягва, изяснява цялата картинка на ивента. И наш кирчо се селфирал с подобни гадове. Ама мошениците са така, бързо се сдушват.
  • 15
    2
    киро,
    като какъв си се потопорчил там?!? отиде пак да се отъркаш с урсулата и мишелчо?!? шо не си тука бре, или избяга докато се уталожат нещата?!? шмекер!
  • 12
    1
    Доктора
    Когато снимките говорят, даже в Кремъл мълчат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари