Кирил Петков „нахлу“ в аквапарка в Благоевград

0
Посещение на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в Благоевград предизвика скандал
Посещение на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в Благоевград предизвика скандал Снимка: bTV

Посещение на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в Благоевград предизвика скандал

Напрежението възникна след влизането му, заедно с членове и симпатизанти на формацията, в Аквапарка в града, който от няколко години не работи.

От общината реагираха с позиция в социалните мрежи и нарекоха действията на Петков „нахлуване“. Кметът на града Илко Стоянов беше категоричен, че действията на Петков са в разрез със закона.

„Това е затворен обект. Не е това начина, да влезеш на едно място и да нахлуеш. Законът, редът и правилата трябва да се спазват“, категоричен беше кметът на община Благоевград, цитиран от bTV.

От местната структура на „Продължаваме промяната“ твърдят, че обектът е достъпен и отворен за всеки. Подчертават, че липсва дори табела, забраняваща влизането.

„Още преди година сигнализирах, че мястото не е обезопасено. Всеки може да влезе. Тогава - за награда, бях блокиран от официалната страница на общината във Фейсбук“, каза Методи Байкушев от ПП.

Според активисти на формацията проблемът е друг. „Очевидно проблемът е, че общината не може да върши работа и когато цялото общество разбере, благодарение на нас, единственото нещо, което могат да направят, е да произведат фалшива новина“, уточни Байкушев.

Кметът на Благоевград обаче остава категоричен, че Кирил Петков и придружаващите го са извършили нарушение.

„Не, няма достъп. Сега, винаги може да разбият една ограда малки да го наречем „улеснен достъп“, но не отива на лица, които трябва да дават пример - на бивш премиер и на депутати, да влизат по този начин. Чувстват се над закона, така си го обяснявам, нямам друго обяснение за случая“, категоричен е Илко Стоянов.

За момента, лидерът на „Продължаваме промянатаКирил Петков запазва мълчание по темата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари