Кирил Петков: На всички злонамерени страни – няма да ни спрете!

0
"Аз и Димитър вярваме, че това е възможно, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно, за да го постигнем", написа премиерът в своята фейсбук страница
"Аз и Димитър вярваме, че това е възможно, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно, за да го постигнем", написа премиерът в своята фейсбук страница Снимка: Фейсбук

Аз и Димитър (Ковачевски) няма да се поддаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете!”

Това коментира във своята страница във фейсбук премиерът Кирил Петков, където качи снимка как се ръкува с македонския си колега Димитър Ковачевски.

Повод за това станаха коментарите по повод предходна снимка на Петков от  конференцията по сигурността в Мюнхен, когато премиерът публикува снимка с него и държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, но без Ковачевски , който бе изрязан от нея.

Ето и какво написа Кирил Петков

"Представете си гражданите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно уважение, зачитане на правата им и просперитет.

Двете държави да способстват активно за развитието на общи компании, които да създават огромна добавена стойност заедно, да имат растящи икономики, да имат съвместни детски лагери, да имат общи концерти, да имат общи образователни програми, да няма граница между двете ни страни, да няма дискриминация, да няма език на омраза, да строим магистрали, да имаме модерни влакови линии.

За много тези думи звучат като мечта, други организират всякакви провокации това да не се случи, трети просто не искат стабилност на Балканите. Аз и Димитър вярваме, че това е възможно, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно, за да го постигнем. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари