Ивайло Мирчев: Руското разузнаване и шпионска мрежа са достигнали до върховете на държавата ни

0
„Щом те могат да стигнат до най-високите нива в страната, бъдете убедени, че не работят в интерес на България, а срещу него“, каза още Мирчев
„Щом те могат да стигнат до най-високите нива в страната, бъдете убедени, че не работят в интерес на България, а срещу него“, каза още Мирчев Снимка: bTV

"Не сме имали съмнение какво правят голямата част от руските дипломати в България. Получихме уверение, че руското разузнаване и руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата, което е много по-притеснително"

Това заяви в студиото на „120 минути“ по bTV Ивайло Мирчев от „Демократична България“.

„Представете си едни от най-високопоставените хора в страната на избираеми длъжности“, добави той.

По думите му срещу тях има доказателства за сътрудничество с руските служби.

„Щом те могат да стигнат до най-високите нива в страната, бъдете убедени, че не работят в интерес на България, а срещу него“, каза още Мирчев.

„Това не ни се е случвало в предишни години и знаем защо, защото тогава България трябваше да обслужва интересите на Путин, най-малко България се страхуваше. На закритото заседание в парламента получихме уверения, че докладът на ДАНС и списъкът на хора с дипломатически статут е резултат от дългогодишни разследвания на българското контраразузнаване“, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    русенец
    За какви руски шпиони ми говорите? Бойко Борисов в централните новини на Националната ни телевизия беше заявил с един самодоволен тон, че с резидента на ЦРУ в България заедно пишели докладите. То, че тиквата е прост и не знае какви ги дрънка е ясно, но и нито един журналист, политик или прокурор не му направи впечатление. Значи в София е така, там всеки търгува с който може и каквото може и това се приема за нормално. Митрофанова не ни е виновна.
  • 2
    13
    Нашите продажници
    дано не са казали на руснаците , че сме поръчали 8 самолета F-16 block 70 от американците.
  • -1
    12
    До 11
    Фалшиви новини и кухо мутрофановски опорки! Слава на братска Украйна!
  • -1
    11
    данни от историята
    Кратка хронология от българската история, която е непозната на лицето Кирил Петков. Както и на всички други българи-русофоби и почитатели на евроатлантизма: – От 6 юни 1466 г. Рилският манастир е под покровителството на Московските князе. Така се осигурява неговото оцеляване като православен и книжовен център по време на робството; – Между 16-ти и 19-ти век всички български богослужебни книги, библии, евангелия и требници са печатани и доставяни безплатно от Русия във всички български църкви и манастири. Така се спасява българската национална и верска идентичност; – 1877-1878 г. – Русия освобождава България от турско робство с цената на десетки хиляди убити руски войници и офицери; – 1878-1885 г. -Русия възстановява българската държавност, администрация, съдилища и армия; – 1885 г. След Съединението на България, Русия се отказва от своите парични вземания от Османската империя, срещу отказ от финансови претенции от страна на султана към България; – 1908 г. След обявяването на независимостта на България, Русия плаща от името на България 80 милиона златни франка, тогава равни на 674 тона злато като компенсация на Османската империя. България трябва да върне тези пари чрез дългосрочен заем за 75 години. Не плащаме нито стотинка!; – 1922 г. Председателят на Съвета на народните комисари на Русия Владимир Илич Ленин подписва Декрет, с който анулира заема , който България дължи на Русия; – 1944 г. по настояване на Йосиф Сталин – лидер на СССР, бомбардировките на англо-американската бойна авиация над София са прекратени. Месеци по-късно Сталин не разрешава разпарчосването на България между Турция, Гърция и Югославия; – 11 ноември 1946 г, на Парижката мирна конференция, външният министър на СССР Вячеслав Молотов официално гарантира териториалната цялост на България и драстично намалява исканите парични репарации. В този ден Молотов заявява: „Българи, бъдете спокойни, вашите граници ще останат непокътнати!“; – 18 март 1948 г. в Москва се подписва договор за дружба и сътрудничество между СССР и България. Всъщност става дума за огромна икономическа едностранна помощ на СССР за България. Така само за няколко години България се превръща от изостанала в развита промишлено-аграрна страна. С водещи световни икономически достижения, безплатно и качествено образование и здравеопазване, културен разцвет, спортни рекорди и т.н. През всичките тези събития, България претърпява огромни щети от негативното отношение към нас от днешните ни натовски „партньори“. Спокойно може да се твърди, че България нямаше да съществува като държава ако не беше помоща, решителна намеса и самопожервователност на братска Русия. Но както се казва: няма ненаказано добро! Вчера, някакъв подвизавал се за кратко като премиер, хвърли грозно петно върху вековната българо-руска дружба.
  • 1
    10
    До 8
    Явно болката е голяма,вият на умряло.А може и заплащането да е солидно,знаеш ли?Но продажниците не са те,а други..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари