Кирил Петков: Много бихме се радвали да видим, че старите политици си отиват

1
Готови сме да имаме нормален диалог, но не с хора, които са откраднали толкова много милиарди през годините, каза още бившият премиер
Готови сме да имаме нормален диалог, но не с хора, които са откраднали толкова много милиарди през годините, каза още бившият премиер Снимка: bTV

Готови сме да имаме нормален диалог, но не с хора, които са откраднали толкова много милиарди през годините, коментира той

Много бихме се радвали да видим, че старите политици си отиват и България да има шанс за нови такива. Готови сме да имаме нормален диалог, но не с хора, които са откраднали толкова много милиарди през годините.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ и бивш премиер Кирил Петков в студиото на „Лице в лице“ по bTV.

Той коментира и танкерите с втечнен газ.

Последният ден, когато договорихме седемте танкера финално с подписан договор беше два дни преди правителството да падне. В тези два дни говорихме с две компании, които бяха готови да дадат слотовете си за октомври и за ноември, с потенциал за декември“, заяви Петков.

Той добави, че на първия си разговор със служебния премиер е споделил цялата тази информация.

Обръщам се към служебното правителство – септември ще са търговете за слотове за цялата следваща година. Много моля да не се изпуснат тези слотове, за да нямаме такъв тип дискусии цялата следваща година“, каза още бившият премиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Msawq
    И аз много бих се радвал, тези дърти циркаджии и мошенници да се изметат от парламента!!! Да влязат млади,образовани,които са неподкупни и не им пука от нищо! Сега дори и да искат нещо да променят, тези изпечени мошенници непрекъснато им слагат прът в колелата! Да се махат,та нещо да се промени! Стига сме тънали в мизерия!!!
  • 3
    5
    Радостен
    кире, мизерник, ако скочиш в Дунава с една торба цимент за баласт, много, ама много ще се радваме!
  • 8
    4
    Пътна помощ
    Кире що спря магистралата Русе Търново и обричаш русенци на катастрофи...къде отиде близо милиард лева оставени на комитова за започването -утре отговори конкретно.Ако може без колчетата,задкулисните и бла бла/както обикновено го усукваш/Защо спря магистралата,ей това кажи на русенци утре!
  • 8
    3
    ники
    Много хора биха се радвали да не лижеш задниците хамерикански цървул
  • 5
    2
    Прав е
    Затова преходът няма край, все едни и същи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари