Кирил Петков: Паниката с горивата е организирана от ГЕРБ

2
Извънреден брифинг за цените на горивата
Извънреден брифинг за цените на горивата Видео: Дневник

В Министерския съвет започна брифинг след среща на министър-председателя Кирил Петков с членовете на Българската петролна и газова асоциация.

В разговорите участваха също заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, заместник министър-председателят по икономиката и индустрията и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова и министърът на енергетиката Александър Николов.

В 11:30 часа започна изявление във връзка с цените на горивата.

Имаме големи количества в цялата система. Всички са заредени. Причината за паниката в сряда е, че са се използвали снимки от малки бензиностанции, които са се изпратили навсякъде под политическа или хибридна атака. Хората, които са организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ”, заяви премиерът Кирил Петков и обясни, че с платени постове в социалните мрежи е станала манипулацията за скока на цените и се е създала паника, която доведе до голямо търсене на горива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Путю Марийкин от Кремъл
    Смърт за ГЕйРБ и герберастите!
  • 2
    4
    Bachc
    Ама Кирил никак не е далеч от истината!!! Всячески с всички възможни средства, се мъчат да го провокират! Само не се отказвай! Мачкай смело!!!
  • 3
    3
    Лили
    Значи Русе-Одеса е 475 км по права линия. Война се води . Светът е на крачка да се запали и нашите се лигавят със вътрешни партийни войни за власт ?!?
  • 2
    2
    Кирчо,
    На мекия уй и въ̀лната му пречи!
  • 9
    1
    русенец
    Кирчо, ама ти май само от микрофон на микрофон прескачаш. А кога работиш? Защото държавата има нужда от РАБОТЕЩИ министри , особено в такъв момент.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари