Кирил Петков: Днес беше основна стъпка в посока на промяната

1
Надеждата ни е, че промените ще доведат до по-голяма справедливост
Надеждата ни е, че промените ще доведат до по-голяма справедливост Снимка: Кирил Петков / Facebook

Надеждата ни е, че промените ще доведат до по-голяма справедливост

"Днес беше основна стъпка в посока на промяната, която обещавахме през последни две години. Това, което иска да кажа на всички българи е, че всъщност тази Конституция, която имаме до този момент в сегашната си форма, мисля че никой от нас не е доволен за нивото на справедливост в нашето общество". Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков пред журналисти.

По думите ми това, че се правят тези промени, е наистина реална стъпка напред, за да има промяна в основните взаимовръзки в обществото.

"Надеждата ни е, че те ще доведат до по-голяма справедливост", каза още Петков.

"Това, което се случи с разследването на главния прокурор, например. Преди година и половина беше подобно тип интервю, говорейки само теоретично, как това ще се промени, но ето вече виждаме и във вашите медии, че има един съдия, който наистина гледа дела и разследва главния прокурор. Надяваме се, че с Конституцията ще стане точно по същия начин. Може да не се видят в първия месец, втория месец реалните промени, но в следващите няколко години цялото ни общество би трябвало да започне да работи по по-различен начин с по-голяма справедливост", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Точен
    Eголеми сте ама педали ще давате на мързиливия по педесет лева всеки месец върху пенсията ама що 525 лв ама толкова работил толкова взема или кво сега ще кажа на шефа дама води на минимална и другото в плик мръсни и глупави сте е вие карате да има корупция в държавата петлю така кажи на Васил ли там как се казва твоя приятел
  • -8
    4
    До 3
    Ти си никой бе! Твоят хейт с нищо не помага на държавата и на общината. Тук сте се събрали само долнопробна паплач която нищо не разбира от евроантарктическите ценности!
  • 4
    3
    до 2
    Като ти гледам правописа съм наясно и с това, колко си компетентен да управляваш!
  • -8
    2
    Киртака
    До 1. Ти защо убиждаш бе боклук долен върви на контейнерите. Аз съм на власт сега и аз решавам а ти си никой боклук иди на избори спечели ги и тогава говори
  • 3
    1
    Уффф
    Бе на тоя няма ли кой да му тегли една патка на сухо в гъза, дейба и кривоустият му педал, дейба!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари