Кирил Петков: Борисов да се удържи малко с епитетите

2
Идеята на Борисов хем да делегира, хем да преговаря през камерите е абсурдна, посочи още Петков
Идеята на Борисов хем да делегира, хем да преговаря през камерите е абсурдна, посочи още Петков Снимка: Facebook

Идеята на Борисов хем да делегира, хем да преговаря през камерите е абсурдна, посочи още Петков

"Идеята на Бойко Борисов хем да делегира, хем да преговаря през камерите е абсурдна. Искам да му отправя едно предупреждение – да спре да дава епитети. Вчера някой бил „послушко”, днес някой бил „корумпиран”, трети бил „лош”. Това не помага. Ние се държим с голямо уважение към преговорния екип на ГЕРБ. В този момент моля Борисов да се удържи малко с тези епитети, защото единственото, което прави, е да възпалява и прави тези преговори по-трудни. Но и той трябва да има малко дисциплина". Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков, цитиран от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ПростоКиро-великият кормчия
    Ей Пикльо, марш от България, че не можем да ти гледаме, мазната, лигава, инфантилна физиономия, олигофрен смотан, недоклатен!
  • 10
    2
    Неутрален
    То като цяло тъпата банкянска Тиква е абсурдна! Виж, че ти и останалите му бъркате яко отзад с боксова ръкавица и реве на умряло, че с Шиши не могат да си държат регулаторите! Само така! Резултатите вече са на лице-печелите подкрепа от българите, на които им писна повече от 12 годин да го ограбват от ОПГ ГРОБ=ДПС!
  • 3
    1
    а ти кики,
    да се удържиш малко с лъжите, че стана световен шампион!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари