Кирил Петков: Българските герои никога не са се прекланяли пред лицето на агресора

0
"Въпреки трудностите, българските герои, опълченци и апостоли, българската армия и духовенство, както и нашите граждани никога не са се примирявали с несправедливостта, не са стояли безучастни", заяви Кирил Петков
"Въпреки трудностите, българските герои, опълченци и апостоли, българската армия и духовенство, както и нашите граждани никога не са се примирявали с несправедливостта, не са стояли безучастни", заяви Кирил Петков Видео: Фейсбук

Премиерът на България Кирил Петков поздрави българите за Деня на храбростта 

Ето какво каза той: 

"Скъпи сънародници,

Поздравявам Ви с днешния светъл християнски празник, празник на храбростта и на българската армия.

Българският народ неведнъж през историята е доказвал своята храброст и сила, и се е борил за своята независимост и чест.

Въпреки трудностите, българските герои, опълченци и апостоли, българската армия и духовенство, както и нашите граждани никога не са се примирявали с несправедливостта, не са стояли безучастни и не са прекланяли глава в лицето на агресора.

Убеден съм, че и днес всеки един българин носи тези добродетели в себе си и именно те ще ни помогнат да преминем през предизвикателствата с високо вдигната глава и достойнство."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    КОГА?
    Кога е виждал тоз агресивно поведение или агресор? Туй да не е Харвардския инкубатор? Да тръгне сам по Софийските барове и крайни квартали и ще види всичко изначало.....
  • -9
    3
    Скъсан ляв червен шушон
    Мачкай Кире продажната русоидна сган, виновна за мизерията и корупцията в България!
  • 6
    2
    Ппппрп
    Първо кажи за Американския агресор ,после намесвай друг агресор Научи Българската история Кире Как можахме толкова народ да ти повярва.
  • 3
    1
    Бай Чеп
    Не е лесно да си прост, нали Кире? Трябва да вървят след тебе постоянно по 2-3 PR-а да ти замазват гафовете харвардски! Мисирките по новините те редактират постоянно, да не ти се смее народа на глупостите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари