Ким Кардашиян стана „Мъж на годината“

1
Звездата  публикува корицата на изданието, на която позира с разпусната коса в делови костюм
Звездата публикува корицата на изданието, на която позира с разпусната коса в делови костюм Снимка: Ким Кардашиян / Instagram

Звездата публикува корицата на изданието, на която позира с разпусната коса в делови костюм

Моделът, актриса и предприемач Ким Кардашиян стана "Мъж на годината" на сп. GQ, съобщи знаменитата дама на страницата си в Instagram.

Звездата от американското риалити шоу публикува корицата на изданието, на която позира с разпусната коса в делови костюм.

Според Daily Mail списанието е обявило предприемача за "магнат на годината" заради успехите ѝ в бизнеса. Ким Кардашиян произвежда козметика, парфюми, както и стоки за дома и бельо.

Въпреки това мнозина в мрежата реагираха отрицателно на "приза" на звездата. Според тях решението на списанието е мъжемразко.

"Какво имаш предвид...? Ти не си мъж. Объркана съм"; "Това вярно ли е? Наистина ли? Каква обида за мъжете?"; "Не можаха да намерят истински мъж за това?"; "Мисля, че е много безчувствено"; "И ето защо, дами и господа, сега на Америка се смеят по целия свят. Абсолютно срамно", възмущават се някои от феновете на Ким в мрежата.

Звездата не отговори на отправените към нея критики.

GQ е едно от най-старите и известни мъжки списания в света. Класацията "Мъж на годината" в него съществува от 1996 г. насам. В различни периоди тази титла е била присъждана на Джордж Клуни, Майкъл Джордан, Том Круз, Пиърс Броснан и много други известни личности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Нерез
    Тъз как ми трябва за едно свинско парти,оха.а.а....а.... грух,грух,кви.и.и..и..ккк.... куииииикккк...квик,квик,кви.и.и...и..к..... грух шъ късам ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари