Киев: Руският министър на отбраната е получил инфаркт

1
До момента руските власти не са съобщавали за здравословни проблеми на Сергей Шойгу
До момента руските власти не са съобщавали за здравословни проблеми на Сергей Шойгу Снимка: zen.yandex.ru

Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко твърди, че руският министър на отбраната на Русия Сергей Шойгу е получил сърдечен удар.

Сергей Шойгу не бе виждан публично от 11 до 24 март когато се появи за кратко във видеоклип пуснат от Путин. "Инфарктът на Шойгу е станал след тежкото обвинение от страна на Путин за пълния провал на инвазията в Украйна", написа Геращенко във Facebook. Според него в момента Шойгу се възстановява в болница.

До момента руските власти не са съобщавали за здравословни проблеми на Шойгу, подчертават ВВС и БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Spermaman
    Нищо, Укро-пикчърс продължава да бълфа фейк филмчета на които Русия напада Франция и Германия. Има ли идиоти които продължават да мислят че Руснаците дори са си помислили да продължат след Окрайна? Не, цялта работа беше ракетите на нато да не са пред портите на Москва.
  • 7
    4
    ~~~~
    На украинци със сигурност не вярвам !
  • 9
    3
    плюс-минус
    А сега де! На кого да вярвам? Но на Кирчо - НЕ! Този човек много говори, малко мисли
  • 23
    2
    Бай Чеп
    Един път "инвазията в Украйна е пълен провал", друг път Русия вече ще напада Молдова, Полша, Румъния и Прибалтика! Цялата пропаганда започва да си противоречи и да заприличва на "ковид пандемията".
  • 19
    1
    русенец
    Интересно този украински съветник откъде получава тези сведения? От агенция "Една съседка ми каза"? Стига сте копирали украински"източници" ако искате да не звучите тъпо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари