Киев не е съгласен на сделка с Москва срещу отстъпване на територии

0
Украйна изключи договаряне за прекратяване на огъня с Русия.
Украйна изключи договаряне за прекратяване на огъня с Русия.

Киев няма да отстъпи територии, заяви съветник на Зеленски

Украйна изключи договаряне за прекратяване на огъня с Русия. Киев няма да приеме никаква сделка с Москва, която да включва отстъпване на територии. Това заяви съветникът на президента Зеленски, предаде NOVA

Той определи като „много странни” призивите на запад за спешно прекратяване на огъня. Това щяло да остави руските сили на териториите, които са окупирани в Източна и Южна Украйна. По думите му, руските сили трябва да напуснат страната и само тогава подновяването на мирния процес ще стане възможно.

Каквито и да било отстъпки на Руската федерация неминуемо ще доведат до ескалация на войната. Войната няма да спре. Просто ще бъде поставена на пауза за известно време. Ще започне пак с по-голяма интензивност, след като руснаците струпат оръжия и части, поправят грешките си, модернизират оръжията си, уволнят много генерали, които са напълно неефективни. Ще започнат нова офанзива, дори по-кървава и по-пълномащабна”, заяви Михайло Подоляк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Съгласен
    Оооо, колко бой ще ядете още!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари