Киану Рийвс и бебета кучета - една очарователна и магична комбинация

1
Актьорът гушка 5 малки голдън ретривъри в шоуто на Джими Фалън
Актьорът гушка 5 малки голдън ретривъри в шоуто на Джими Фалън

Актьорът гушка 5 малки голдън ретривъри в шоуто на Джими Фалън

Епичното съчетание от кученца и Киану Рийвс задейства вълнения и умиление, което просто не може да остане незабелязано. В един нестандартен епизод на световноизвестното шоу на Джими Фалън, актьорът Киану Рийвс се изправи срещу водещия в забавна викторина с тематика "животински кралство".

Сърцата на зрителите прескачат, докато двамата се съревновават в играта, в която правилата са прости, но последиците - несравнимо сладки. Верният отговор бележи придобиване на едно бебе голдън ретривър, с което се затвърждава връзката между човека и неговия най-добър приятел. Но за грешния отговор има цена - едно кученце бива отнето и предоставено на опонента. Какво по-умилително от това?

И така, залата се задъхва, изчаквайки следващия въпрос, докато Киану и Джими премерват знанията си. Задачите са изненадващо изобретателни, което прави състезанието още по-напрегнато. Все пак, надпреварата събира хиляди усмивки.

Въпреки че епизодът е запечатан през март месец, кадрите бързо завладяват интернет пространството, достигайки и до нашите ширини. Срещата на Киану Рийвс с бебе голдън ретривъри представлява истинска порция радост и щастие за всички любители на животните и актьора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    до 1
    и мене ме кефи Киану Рийвс, ама почна да ми писва да гледам как се опитват да го изкарат колко е готин и човечен, сигурно е такъв, но дори прекалено много позитивна пресна също става досадна... както като ядеш прекалено много сладко и почва да ти горчи
  • 0
    1
    Дсеррррр4444
    Душички!Кой от нашите сегашни актьори ще гушне с такава любов животинки????Да,ама не!!!!Само четем,на коя кое по ред бебе ще се роди!!Кой актьор как участвал в уличен спор!Коя силиконка певица за кой милионер се омъжила и родила четвърто дете.........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари